dimarts, 16 de juliol del 2019

Bon estiu i bones vacances!!!




Últim dia de piscina de primer

Els flamencs i els conills hem gaudit de l'últim dia de piscina d'aquest curs amb una jornada de portes obertes on les nostres famílies ens han pogut acompanyar. Ens ha fet molta il·lusió!!!

FOTOS


Artista del tercer trimestre: Vincent Van Gogh

Durant el tercer trimestre a l'àrea de plàstica vam treballar l'artista Vincent Van Gogh. A través dels diferents tallers i diverses tècniques plàstiques, vam conèixer la biografia de Van Gogh, algunes de les seves obres més importants i, fins i tot, hem fet una tapa d'àlbum inspirada en la seva coneguda obra "Els gira-sols".

Cliqueu a la imatge de "Els gira-sols" de Van Gogh i podreu veure com vam treballar.



Els flamencs veiem i toquem un cor i uns pulmons

Els flamencs hem estat treballant el cos humà aquest trimestre. La Zaida ens ha portat un cor i uns pulmons de xai perquè poguéssim veure com són de veritat.

FOTOS

Cloenda activitat de bàsquet

Tots i totes els/les nens/es de Cicle Inicial hem gaudit d'una jornada esportiva al Poliesportiu Municipal de La Marina com a cloenda de l'activitat de bàsquet que hem estat fent setmanalment a l'hora del menjador.

Ens ho hem passat d'allò més bé!!

FOTOS

Celebrem el dia de Sant Ponç

Tots/es els/les nens/es de l'escola hem celebrat Sant Ponç, el dia de les plantes remeieres. A les aules hem parlat de diferents tipus de plantes aromàtiques i, després, els/les nostres companys/es de 6è ens han ajudat a preparar una crema d'aloe vera.

FOTOS CONILLS  -  FOTOS DOFINS

divendres, 10 de maig del 2019

Classe de piano dels dofins i els dinosaures

Els dofins i els dinosaures també hem pogut gaudir del piano que hem tingut aquesta setmana a l'escola. Hem après les parts més importants del piano, hem endevinat cançons només sentint la seva melodia i hem pogut tocar una estona com autèntics i autèntiques pianistes.