dimarts, 16 de juliol del 2019

Bon estiu i bones vacances!!!




Últim dia de piscina de primer

Els flamencs i els conills hem gaudit de l'últim dia de piscina d'aquest curs amb una jornada de portes obertes on les nostres famílies ens han pogut acompanyar. Ens ha fet molta il·lusió!!!

FOTOS


Artista del tercer trimestre: Vincent Van Gogh

Durant el tercer trimestre a l'àrea de plàstica vam treballar l'artista Vincent Van Gogh. A través dels diferents tallers i diverses tècniques plàstiques, vam conèixer la biografia de Van Gogh, algunes de les seves obres més importants i, fins i tot, hem fet una tapa d'àlbum inspirada en la seva coneguda obra "Els gira-sols".

Cliqueu a la imatge de "Els gira-sols" de Van Gogh i podreu veure com vam treballar.



Els flamencs veiem i toquem un cor i uns pulmons

Els flamencs hem estat treballant el cos humà aquest trimestre. La Zaida ens ha portat un cor i uns pulmons de xai perquè poguéssim veure com són de veritat.

FOTOS

Cloenda activitat de bàsquet

Tots i totes els/les nens/es de Cicle Inicial hem gaudit d'una jornada esportiva al Poliesportiu Municipal de La Marina com a cloenda de l'activitat de bàsquet que hem estat fent setmanalment a l'hora del menjador.

Ens ho hem passat d'allò més bé!!

FOTOS

Celebrem el dia de Sant Ponç

Tots/es els/les nens/es de l'escola hem celebrat Sant Ponç, el dia de les plantes remeieres. A les aules hem parlat de diferents tipus de plantes aromàtiques i, després, els/les nostres companys/es de 6è ens han ajudat a preparar una crema d'aloe vera.

FOTOS CONILLS  -  FOTOS DOFINS

divendres, 10 de maig del 2019

Classe de piano dels dofins i els dinosaures

Els dofins i els dinosaures també hem pogut gaudir del piano que hem tingut aquesta setmana a l'escola. Hem après les parts més importants del piano, hem endevinat cançons només sentint la seva melodia i hem pogut tocar una estona com autèntics i autèntiques pianistes.

Els flamencs i els conills anem a "La selva de l'aventura"

Els flamencs i els conills hem anat a "La selva de l'aventura" d'Arbúcies. Allà hem fet l'activitat "Camina Descalç", un recorregut sensorial on hem fet servir els nostres cinc sentits.

Mireu com hem gaudit...

FOTOS

dimecres, 8 de maig del 2019

Els flamencs i els conills toquem el piano

Aquesta setmana l'escola ha format part del programa de música de Maria Canals i hem tingut un piano al centre.
Amb l'ajut del dinamitzador hem après les parts bàsiques del piano i hem pogut fer de pianistes durant una estona.

Artista del segon trimestre: Salvador Dalí

Durant el segon trimestre a l'àrea de plàstica vam treballar l'artista català Salvador Dalí. A través dels diferents tallers i diverses tècniques plàstiques, vam conèixer la biografia de Dalí, algunes de les seves obres més importants i, fins i tot, ens vam convertir en la seva "Noia a la finestra".

Cliqueu a la imatge de "Noia a la finestra" de Dalí i podreu veure com vam treballar.



dilluns, 15 d’abril del 2019

Fem la mona de pasqua!

"La mona rodona,
aviat menjarem
galetes ensucrades 
i xocolata calent."


Els flamencs, els conills, els dofins i els dinosaures hem celebrat l'inici de les vacances fent una mona de Pasqua.
Ens ho hem passat d'allò més bé i el premi final ha estat un berenar ben especial!!!

Tot l'equip de Cicle Inicial us desitja unes bones vacances de Setmana Santa i ens retrobem d'aquí uns dies per començar el tercer trimestre amb les piles ben carregades.


Projecte Apilo a Cicle Inicial

Fa uns dies els nens i les nenes de Cicle Inicial vam rebre la visita d'en Marc i el seu amic Pilós, un extraterrestre procedent del Planeta Reciclatge.
Junts ens van explicar el procés de reciclatge de les piles i com és d'important que reciclem per mantenir ben cuidat el nostre planeta.

FOTOS FLAMENCS I CONILLS - FOTOS DOFINS I DINOSAURES

dissabte, 2 de març del 2019

Theatre in English: Little Red Riding Hood

Tots/es els/les nens/es de Cicle Inicial hem anat a l’Auditori Barradas de L’Hospitalet de Llobregat a veure la representació “Little Red Riding Hood”, una versió en anglès d’una Caputxeta molt trapella...

FOTOS

Reciclem al punt verd mòbil

Aquesta setmana ha vingut a l'escola el Punt Verd mòbil i hem pogut reciclar algunes deixalles que portàvem de casa.

FOTOS

dilluns, 11 de febrer del 2019

Els flamencs i els conills visitem el Museu Molí Paperer de Capellades

Els flamencs i els conills hem anat al Museu Molí Paperer de Capellades. Després de fer una visita per tot el Molí Paperer on ens han explicat com es feia el paper fa molts i molts anys, hem estat nosaltres els que ens hem convertit en autèntics artesans i hem fet el nostre propi full de paper.
Entreu a veure què bé ens ho hem passat!

diumenge, 27 de gener del 2019

Els flamencs i els conills treballem els cossos geomètrics

Els flamencs i els conills hem estat treballant alguns cossos geòmetrics, com l'esfera, el prisma, la piràmide, el cilindre, el cub...
Els hem observat per saber quantes cares i quants vèrtexs tenien, quines formes tenien les seves cares i també hem classificat objectes segons la seva forma.

Aquí teniu fotografies d'un dels jocs als què hem jugat.

dilluns, 21 de gener del 2019

Anem al Liceu a veure "La petita flauta màgica"

Avui tots els nens i les nenes del Cicle Inicial hem gaudit de l'espectacle musical "La petita flauta màgica" al Gran Teatre del Liceu. Ha estat un espectacle de música clàssica amb molts colors i, com deien els nens i les nenes, en un "palau" impressionant.